20 / 04 / 2024

Özak GYOnun kredi notu kaç

Özak GYOnun kredi notu kaç

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

Özak GYO tarafından 3,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 3,5 milyon Euro tutarda 240 gün vadeli finansman sağladı...

Özak GYO tarafından 5,8 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 5,8 milyon Euro tutarda ve Euro Libor + yüzde 1,2 maliyetli finansman sağlandı.

Özak GYO 13 milyon Euro finansman sağlayacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı refinansman amacıyla, grup imkanları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, toplam 13 milyon Euro finansman sağlanmasına karar verildi.

Özak GYO tarafından 1 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 1 milyon Euro tutarda finansman sağlandı.

Özak GYO 9 milyon Euro finansman sağladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 9 milyon Euro tutarda ve Euro Libor+yüzde 1,6 faiz oranlı, 240 gün vadeli finansman sağladı. 

Özak GYO'dan finansman açıklaması!

Özak tarafından grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere 10 milyon Euro tutarda ve Euro Libor + yüzde 1,7 faiz oranlı, 240 gün vadeli finansman sağlandı.

Özak GYO Eyüp arsası için 36 milyon TL kredi çekti!

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten aldığı yeni arsasının finansmanında kullanmak için 36 milyon TL tutarında banka kredisi çekti.

Özak GYO 20 milyon TL kredi kullandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2 yıl vadeli 20 milyon TL tutarında banka kredisi kullanıldı. Kullanılan bu kredi ile daha önce kullanılan banka kredisine ilişkin taksit ödemesi yapılacak.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

Özak GYO, 9 milyon Euro kredi kullandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., kısa vadeli borçların kapatılması amacıyla 9 milyon Euro tutarında uzun vadeli kredi kullandığını KAP'a bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Özak GYOnun kredi notu kaç Haberi

Özak GYOnun kredi notu kaç

Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın, ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisindeki konumu yükseldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için yürüttüğü kredi derecelendirme sürecini tamamlayarak Özak GYO'nun uzun vadeli ulusal notunu ‘AA (Trk)’ ve kısa vadeli ulusal notunu ise ‘A-1+ (Trk)’ şeklinde belirledi. Notlara ilişkin görünümleri de ‘stabil’ şeklinde açıklandı. Yaşanan bu gelişmeyle Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın gayrimenkul sektörünün güçlü ve güvenilir markaları arasında yer aldığı kredi notunu artmasıyla bir defa daha teyit edildi.  JCR-Eurasia Rating’in değerlendirme notunun duyurmasıyla beraber Özak Gsyrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul yatırım ortakları arasında kredi notu en yüksek olan özel sektör temsilcisi oldu.

AHMET AKBALIK: ÜLKEMİZİN POTANSİYELİNE İNANIYORUZ

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık...