25 / 04 / 2024

ozan tufan yeni evi

ozan tufan yeni evi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında Ocak tufanı! Yeni indirim gelecek mi? Total, Opet, PO, BP 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri merak ediliyor. Peki bugün son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları son dakika hangi ilde ne kadar? İşte Opet, Petrol Ofisi, BP, Shell, Total 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni imar planı değişikliği neler getirdi?

Vergi uzmanı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ozan Bingöl, yeni imar planı değişikliği için, "İmar planı değişikliği ile emsal artacağından arsa sahibi veya müteahhit bu değer artış payını ödeyerek kârlı duruma bile geçebilecek" dedi...

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Ozan Tüzün: Başarının sırrı ortak dil oluşturmaktır!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, yeni bir çağrı yaparak , Adana’nın yönetmelikle imtihanında başarının sırrını “ortak dil oluşturmak” olarak açıkladı.

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu!

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

A Milliler Euro 2016'ya 'hazır'!

A Milli Futbol Takımı, İzlanda karşılaşması öncesi oynadığı son hazırlık maçında Danimarka'yı 2-1 yendi. Türkiye'nin galibiyet golünü 90+2. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Mücadeleyi Sepp Piontek de izledi.

ozan tufan yeni evi Haberi

ozan tufan yeni evi

Türk futbolunun parlayan isimlerinde Ozan Tufan da Acarkent'ten ev alan isimler arasında yer aldı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde evlenen Tufan yeni villası için 12 milyon TL ödedi. 

Yeni villasını tadilat ettiren yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. Baştan aşağı yenilenen evin dekorasyonu ile Rojin Tufan bizzat ilgileniyor. 
 

Mesut Özil Üsküdar'da ev...