24 / 04 / 2024

Ozan Yapı Ozan Tower ulaşım

Ozan Yapı Ozan Tower ulaşım

Ankara Ozan Tower Konutları projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 139 bin TL'den başlayarak, 192 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ozan Tower Evlerinde daireler 2014 Ağustos'da teslim edilecek...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Bulut tarafından kuruldu.

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kayave Ozan Ünal Çakmaklı tarafından kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Ozan Yapı Ozan Tower ulaşım Haberi

Ozan Yapı Ozan Tower ulaşım

Ankara'nın Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Ozan Tower projesi Ozan Yapı imzası ile inşa ediliyor. 194 adet daireden meydana gelen Ankara Ozan Tower Konutları projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


22 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Ozan Tower projesinde konut satışları devam ediyor. 2014 yılının Ağustos ayında teslimleri gerçekleşecek olan Ankara Ozan Tower Konutları tek blok halinde yükseliyor.


Ozan Tower satış ofisi ile 0312 911 06 00 no'lu telefondan  irtibata geçebilirsiniz. Ankara Ozan Tower Konutları satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ankara Ozan Tower fiyat listesi:

1+1 daireler 139 bin TL ile 192 bin TL,

2+1 daireler 229 bin TL ile 258 bin TL arasında değişen fiyatlarla...