28 / 03 / 2024

Özdilek Gürsu Şubesi

Özdilek Gürsu Şubesi

Geçtiğimiz yıl Gürsu'daki yeni şubesini açan Özdilek Alışveriş Merkezleri 22 Haziran'da 1. açılış yıldönümünü bin kişilik pasta ile kutlayacak. Kutlamada özel indirimler ve kampanyalar yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Bursa'nın ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı!

Bursa’nın sadece Nilüfer ilçesinde değil Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve diğer bütün ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı. 

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Özdilek Gürsu Şubesi Haberi

Özdilek Gürsu Şubesi

Yeni Marmara Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gökhan Taşkın, Özdilek Gürsu Şubesi İşletme Müdürü Oktay Aygün'ü ziyaret etti. Keyifli sohbetin ardından Özdilek Gürsu Şubesi'ni gezen Taşkın, Aygün'e hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

22 Haziran'da Gürsu Özdilek'in 1. Açılış Yıldönümünü kutlayacaklarını belirten Oktav Aygün açılışa özel indirim ve kampanyaların olacağını söyledi. Bunun yanı sıra bin kişilik pasta keserek sektörde bir ilki gerçekleştireceklerini belirten Aygün, önceliklerinin müşteri memnuniyetinin olduğunu söyledi. 


NEDEN ÖZDİLEK? 


Özdilek'in stratejisinden bahseden Aygün, "Özdilek, tüm üretim ve satış faaliyetlerini müşteri memnuniyeti üzerine kurmuştur. Stratejimizi, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılarken onlarla daima dürüst, güvene dayalı, samimi ilişkiler geliştirmek üzerine inşa ettik. Müşterilerin beklentilerini karşılamayı her şeyin üstünde tutmak, müşteriyi, ürün ya da hizmetin nihai değerlendiricisi olarak kabul etmek, kaliteli ürün ve hizmet sunmak, stratejimizin bir...