25 / 04 / 2024

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.



Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; Zafer Meydanı'ndaki temel atma törenine AKP’li 3 milletvekilinin yanı sıra kaymakam, belediye başkanları, muhtarlar ve ilçe sakinleri de katılım gösterdi. 

Gürsu Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Gürsu Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Işık, “Gürsumuz'un gelişimi için sağlık, spor ve eğitim alanında yaptığımız hizmetlerden sonra kültür alanında da en önemli yatırımlarımızdan birini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Bursa Gürsu daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Gürsu'nun en önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için harekete geçtiklerini belirterek ihtiyacın karşılanacağına vurgu yapan Mustafa Işık, “Hemşehrilerimiz için, Gürsumuz'un tarihinde, kültür harmanı olarak alışılagelmiş Zafer Meydanı'mızda hayata geçirdiğimiz Kültür Merkezimiz, günümüzün kültür harmanı olarak hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

PROTOKOL VE HALK KATILDI

Tören; AKP Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç, Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Selim Yolgeçen, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Bülent Hamdi Cingil, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Gürsu Belediye personelinin ve ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

Geri Dön