25 / 04 / 2024

özel bankalar teminat mektubu

özel bankalar teminat mektubu

İş dünyasının kredi ağırlıklı olarak büyümesini bırakması gerektiğini aktaran MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, şirket yapılarının kuvvetlenmesi için bunu durumun önemli olduğunun altını çizerek, “Bankaların teminatlarda uyguladığı değersizleştirmelerin de önüne geçilmeli” dedi.

Özel bankalar gayrimenkul değerlemelerini yaparken karamsar senaryolar mı çiziyor?

Özel bankaların kredi hacminin yılbaşından itibaren düşmesi ile yeni bahaneleri teminat oldu.  Reel sektöre yeni kredi vermek istemeyen özel bankalar, teminat bedellerini yarı yarıya düşürüyor…

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

TÜED Başkanı Kazım Ergün, emekli maaş promosyonları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Başta kamu bankaları olmak üzere bankalar promosyon rakamlarında artışa gitmeli" dedi. İşte Ergün'ün o açıklaması...

Bankaların şubat ayı mevduat getirileri yenilendi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vatandaşlar günümüz şartlarında ellerinde bir miktar birikimi varsa nereye yatırım yapsam diye düşünüyor. Hem kamu hem de özel bankalar mevduatlara uyguladıkları getiri miktarlarını sürekli güncelliyorlar. İşte banka banka 100 bin TL'nin bu ayki getirisi.

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

İş Bankası kampanyaya doymuyor. Flaş bir açıklama daha

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. O bankalar arasında yer alan İş Bankası da kampanyaya bir türlü doymak bilmiyor. Banka tarafından bir süreden bu yana devam eden kampanya hakkında yeni açıklama yapıldı.

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

İş Bankası'ndan sonra Garanti'den de büyük fırsat. Borçları sıfırlayacaklar

Özel bankaların müşterilerine yönelik hazırladıkları kredi paketleri tek tek açıklanıyor. İŞ Bankası'ndan sonra Garanti Bankası da harekete geçen bankalar arasında yer aldı.

İş Bankası kampanyaya doymuyor. Bu hepsinden bomba

Özel bankalar arasında en fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası kampanyalara doymuyor. Banka tarafından vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanyanın detayları daha duyuruldu.

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Özel bankalar ticari kredileri durdurdu! Piyasada nakit sıkıntısı başladı!

Seçimlerden önce başlayan ticari kredi sorunu devam ediyor. Özel bankalar ticari kredileri tamamen durdururken kamu bankaları çok sınırlı sayıda kredi kullandırıyor.

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

Özel bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı devam ediyor. ING Bank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir kredi kampanyası fırsatı geldi. Vatandaşların nakit ihtiyacına bir nebze de olsa fayda sağlayacak kampanyanın detayları haberimizde...

Garanti Bankası son dakika müjdesi! Paraya ihtiyacı olan hemen buraya baksın!

Garanti Bankası, özel bankalar arasında en fazla kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alıyor ve gece yarısı bir müjde yayınladı. Banka tarafından hazırlanan kampanyanın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Garanti Bankası'ndan gece yarısı müjdesi geldi

Özel bankalar arasında en çok kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan gece yarısı müjdesi geldi. Banka tarafından hazırlanan kampanyanın detayları haberimizde...

İş Bankası'ndan flaş promosyon açıklaması. Rakamlar yükseldi

Özel bankalar arasında promosyon konusuna ayrı bir parantez açan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan maaş promosyonları konusunda önemli bir adım geldi. İş Bankası birçok meslek grubu için maaş promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı.

özel bankalar teminat mektubu Haberi

özel bankalar teminat mektubu

Hersek’in Saraybosna şehrinde gerçekleştirilen 23’ncü Uluslararası İş Formu’nda (International Business Forum-IBF), Türk iş dünyasında son yıllarda kredi kullanımı ile büyüme trendi alışkanlığı oluştuğunu ifade eden Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, “Biz bu işlerin kredi kullanmadan da olabileceğini düşünüyoruz. Kredi işlemlerinde bankalar ağırlıklı teminat üzerinde duruyor. Döviz yukarı çıktığında TL olarak aldığı teminatı dövize endekslediğinde bu defa düşük kalıyor” diye konuştu. 15 Temmuz sonrası bankaların dolar artışına önceden ayak uydurduğunu söyleyen Kaan, kredi alırken varlığın bankaya götürüldüğünde 2 milyon dolarlık teminat talep edildiğini fakat teminat olan varlığın daha sonra değerinin 2 milyondan 700-800 bine indirildiğini belirtti. Kaan, bu alanda değerleme boşluğu olduğunu aktarırken, “GABORAS’la gayrimenkullerin gerçek değerini oluşturabilirsek, Türkiye’nin GSYH’sını dörde katlayabiliriz” dedi.

Ortaklığa dayalı...