28 / 03 / 2024

Özge Yapı prefabrik konut sektörü

Özge Yapı prefabrik konut sektörü

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Özge Yapı prefabrik konut sektörü Haberi

Özge Yapı prefabrik konut sektörü

Burcu Doğan Markalı konut projelerinde yeni bir alan daha doğuyor. Artık konut siteleri sadece betonarme yapılardan oluşmayacak, isteğe göre prefabrik tarzda da yapılacak.


Türkiye’de bu işin öncülerinden olan ve bugün aralarında Afrika ülkelerinin de olduğu 70’den fazla ülkeye bina gönderen özge Yapı, prefabrik konutların kapsama alanını, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişletiyor. Hekimoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Özge Yapı’nın Pazarlama Müdürü Burcu Doğan, doğru bir imalatla yapıldığında betonarme binalar kadar uzun ömürlü olan prefabrik binalarda gelişen teknoloji ile birlikte daha konforlu, daha modern, daha estetik ve daha şık yapıların ortaya konulabildiğini söyledi.


Burcu Doğan, kendilerine turistik tesislerden toplu konut sitelerine kadar pek çok yerden teklif geldiğini, önümüzdeki yıllardan itibaren Türkiye’de de farklı alanlarda şık prefabrik konutlaıın görüleceğini açıkladı....