26 / 04 / 2024

Özgür Özel gayrimenkul yatırımı

Özgür Özel gayrimenkul yatırımı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Ala Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sanem Gönül Güzel tarafından kuruldu.

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Fermani Özgür Altun kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Fermani Özgür Altun, Sidney Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu.

Özgür Deniz Aydın: Gayrimenkul sektöründe ilk intiba internette sağlanıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda Google Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın, gayrimenkul sektöründe ilk intibanın internetten sağlandığından ve öneminden bahsetti...

Özgür Özarslan: 3. havalimanının hizmete girmesiyle Türkiye önemli bir hat olacak!

Özgür Özarslan "2018 yılında İstanbul'daki üçüncü havalimanının da hizmete girmesiyle Türkiye önemli bir hat olacak. Herkes bunun idrakinde. Türkiye artık ikinci konumda değerlendirilen bir destinasyon değil" dedi

Özgür Özel gayrimenkul yatırımı Haberi

Özgür Özel gayrimenkul yatırımı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, toplantıda açıklamalarda bulundu. 

2019 yılında İstanbul genelinde yenilenen yerel seçimin senesinin olduğuna vurgu yapan Özel, gayrimenkul satışlarına ilişkin konuştu. 

Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren Özel, şunları kaydetti: 

"İstanbul'da reklamlarda, 250 bin dolar verirseniz ay yıldızlı pasaportu veriyorlar. Daireyi alana pasaport bedava noktasına getirdiler. Meclisin buna bir şey yapması lazım."

Türkiye'deki gayrimenkullerin değeri...