28 / 03 / 2024

özgür özel inşaat işçileri açıklamaları

özgür özel inşaat işçileri açıklamaları

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

özgür özel inşaat işçileri açıklamaları Haberi

özgür özel inşaat işçileri açıklamaları

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, bazı açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle  Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini belirten Özel, Katar, Umman, Bahreyn ve Kuveyt'ten de seslerini duyuramayan kişilerden çağrı aldıklarını söyledi. Türkiye'nin uçak yollamasını ve bu kişileri getirmesini isteyen Özel, uçak yakıtını da kendilerinin karşılayabileceğini sözlerine...