19 / 04 / 2024

Özhan Carda yapı kooperatifi açıklaması

Özhan Carda yapı kooperatifi açıklaması

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Koç tarafından kuruldu. 

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özhan tarafından kuruldu.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Fahiş ev kiralarına yapı kooperatifi çözümü! Kooperatifler sistem kapsamına alınmalı!

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Müteahhitlerin gözü yazlık bölgelerde! Fiyatlar yükselecek mi?

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda yaptığı açıklamada yazlık ev talebindeki artışların müteahhit firmaları yazlık bölgelere yönelttiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatları artmaya devam edecek!

Realtyplus Türkiye Kurucu Ortağı Özhan Carda konut fiyatları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu fiyatların 2022'de de artmayı sürdüreceğini söyledi.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Mucahid İkbal Özhan tarafından kuruldu.

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şenol İmeç ve Şerif Özhan ortaklığında kuruldu.

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Köseoğlu ve Sehat Özhan ortaklığıyla kuruldu.

Less Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Less Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahdettin Epözhan ve Less Mimarlık Mühendislik İnşaat ortaklığıyla kuruldu.

Özhan Carda yapı kooperatifi açıklaması Haberi

Özhan Carda yapı kooperatifi açıklaması

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Senelik kira yükseliş ornaı megakent İstanbul'da yüzde 112,3, Ankara'da yüzde 106,7, İzmir'de yüzde 74 olarak gerçekleşti. 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, bu duruma ‘dur’ denmesi için en önemli hamlenin devlet tarafından Yapı Kooperatiflerine destek sağlanması olduğuna dikkat çekti. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, satılık ve kiralık konut fiyatlarında önü alınamayan bir artış olduğuna vurgu yaptı. 

Peki Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için hangi çözümleri sundu? İşte ayrıntılar...

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, "Bu konuda hem devlet tarafında hem de çeşitli gayrimenkul platformlarında nasıl bir önlem alınması gerektiğine dair çalışmalar yapılıyor" diye konuştu ve kira tutarlarının kontrol altına alınması için...