26 / 04 / 2024

Özhöyük İnşaat  adres 

Özhöyük İnşaat  adres 

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı mahkemelerin yükünü artırdı!

İLKE Vakfı tarafından Hukuk İzleme Raporu’nu yayımlandı. Raporda ekonomik belirsizliklerin yargı süreçlerindeki tezahürü ele alınırken, kira artışlarındaki yüzde 25 sınırının mahkemelerinin yükünü artırdığı belirtildi.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Muda Danışmanlık İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Muda Danışmanlık İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ateş Can Demircan tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat  adres  Haberi

Özhöyük İnşaat  adres 

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü inşaat malmemeleri, yapı malzemeleri, metal, demir, çelik toptan veya perakende ticaretini yapabilir. 2- Her türlü inşaat taahhüt işlerini, konut, işyeri inşaatlarını, bakımını,onarımını, alımını, satımını yapabilir. 3-Lüzumlu görülecek menkul, gayrimenkul malları, taşıtları satın alabilir, satabilir, finansal kiralama yapabilir ve kiralayabilir. 4- Her türlü kara, hava, deniz taşıtının alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesini yapabilir. 5- Şirket maksat ve mevzunun gerçekleştirilmesi için ipotek karşılığında veya teminatsız ödünç alabilir- verebilir. 6- Şirket hak ve alacaklarının temini için ipotek veya her türlü rehinleri ve teminatları alabilir- verebilir.

Adres: Atatürk Mh.Ertuğrul...