16 / 04 / 2024

Özışık İnşaat ceylanpınar

Özışık İnşaat ceylanpınar

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Dödüm şirketlerinden Özışık İnşaat, Ceylanpınar Ovaları Şebeke Yapım İşi sözleşmesini imzaladı.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Çağlar Çınar, Gürbüz Aslan  ve Melih Aslan tarafından kuruldu.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat ceylanpınar Haberi

Özışık İnşaat ceylanpınar

Çemaş Döküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


07.05.2014 ve 20.05.2014 tarihli özel durum açıklamaları ile duyurduğumuz, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü  ile  bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.'nin %51 Pilot Ortak  olduğu İş Ortaklığı arasında Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2. Kısım Şebeke Yapım İşi'nin 145.500.000 TL tutarındaki sözleşmesi 16.06.2014 tarihinde imzalanmıştır.



Saygılarımızla


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...