29 / 03 / 2024

özkar-özülke inşaat bulvar istanbul ödeme koşulları

özkar-özülke inşaat bulvar istanbul ödeme koşulları

Bulvar İstanbul konut fiyatları kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. Bulvar İstanbul projesinde toplamda 1500 konut yer alıyor

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'de 23 blok olarak inşa ediliyor...

Bulvar İstanbul ulaşım!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Özkar-Özülke İnşaat imzası ile Başakşehir'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerine yer veriliyor...

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi 1.500 adet konuttan meydana geliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul konut projesinde metrekare birim satış fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi...

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul fiyatları!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul fiyatları metrekare olarak 2 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Öz Kayseri İnşaat Kayseri'de lüks konut inşa ediyor!

Kayseri'nin "kalite"yi önceleyen lider firmalarından Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arslantaş ile inşaat ve emlak sektörünü konuşarak; emlak alırken nelere dikkat edileceği hususunda tüyolar alındı.

Öz HK İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz HK İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Ben Jemaa tarafından 900 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ayata tarafından 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Silivri, Selimpaşa Mahallesi, Güvercintepe Mevki Bulvarı'nda kuruldu.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Sakarya Şeyh Edebali Camii Projesi inşaatı neden durdu?

1 yıl önce mali sebepler yüzünden inşaatına ara verilen, şehrin en büyük camii projesi olan Şeyh Edebali Camii Projesi'nde, bu kez de iş güvenliği eksikliği nedeniyle çalışmalar durdu

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

özkar-özülke inşaat bulvar istanbul ödeme koşulları Haberi

özkar-özülke inşaat bulvar istanbul ödeme koşulları

Bulvar İstanbul projesi, Başakşehir'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Bulvar İstanbul konut fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Bulvar İstanbul Başakşehir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


1500 konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul Başakşehir Rezidans, Özkar ve Özülke ortaklığında inşa ediliyor. 


Bulvar İstanbul konut fiyatları!

Bulvar İstanbul konut fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 400 TL'den başlıyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir Rezidans teslimleri 36 ay sonra yapılacak. 


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Bulvar İstanbul Başakşehir Rezidans iletişim

Telefon: 444 66...