19 / 04 / 2024

Özkul Giyim havza binası

Özkul Giyim havza binası

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalar gerçekleştiriyor. Onlardan biri de giyim ve aksesuar harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Hazır giyim ve konfeksiyondan 14,2 milyar dolarlık rekor ihracat

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, senenin sekiz ayında 14 milyar 248 milyon dolarlık ihracat ile tüm zamanların en yüksek ocak-ağustos ihracatını gerçekleştirdi.

Zevkli tasarımların adresi Suwen’den Yaz Ev giyim ürünlerinde indirim fırsatı! İşte 20 Eylül 2022 Suwen fiyat listesi

Kadın giyim markası Suwen sezon sonuna özel yaz ev giyim ürünlerinde indirim kampanyası başlattı. İşte Suwen'in kampanyalı ürünlerinden bazılarının fiyat listesi

Lacoste’dan giyim ve aksesuar ürünlerinde indirim fırsatı! 20 Eylül 2022 Lacoste fiyat listesi

Fransa’nın en önemli giyim ve aksesuar markalarından biri olan Lacoste online mağazasından alışveriş yapanlara özel giyim ve aksesuar ürünlerinde yüzde 25’e varan indirim kampanyası uyguluyor. 

TOKİ Samsun Havza'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ Samsun Havza 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Havza'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Havza'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Havza sosyal konut projesi... 

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Penti’de indirim yağmuru! İç Giyim 99 TL! İşte detaylar!

Penti her kadının severek kullandığı ve tercih ettiği iç giyim markalarından biridir. Penti iç çamaşır ürünlerinde büyük indirim yaptı. İşte Penti indirimli iç çamaşır ürünleri!

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Abubokarov ve Shamsudın Samdov ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun Havza Belediyesi'nden yüzde 60 kira indirimi!

Samsun Havza Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclis toplantısında alınan karara göre; belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinde yüzde 60 indirim yapılacak. 

Özkul Giyim havza binası Haberi

Özkul Giyim havza binası

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan ve imar planlarında sadece depo olarak kullanılabileceği belirtilen eskiden Özkul Giyim'e ait binayı iddiaya göre bir koleje dönüştürmek için yapılan inşaat hızla sürerken Gaziemir Belediyesi'nden eklentileri yıkma kararı...