26 / 04 / 2024

Özmen Empire İncek satış ofisi

Özmen Empire İncek satış ofisi

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Emel Özmen tarafından kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Empire Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empire Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Keşküş tarafından kuruldu.

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Sultans Empire Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Empire Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Anara Alykulova, Kakov Annamuhamedov ve Ogulnazık Esenova ortaklığında kuruldu. 

Bülent Özmen’den korkutan İstanbul depremi uyarısı!

Gazi üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen İstanbul depremi ile ilgili korkutan bir uyarı yaptı.

Özmen Empire İncek satış ofisi Haberi

Özmen Empire İncek satış ofisi


Özmen Konutları'nın projesi Empire İncek, Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. Empire İncek projesi 43 katlı tek blok olarak tasarlandı.


243 daireden oluşan Ankara Empire İncek projesinin inşaat alanı 6 bin metrekare. Empire İncek'te tüm daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Daire büyüklüklerinin 59 metrekare ile 169 metrekare arasında değiştiği Empire İncek projesinde fiyatlar 250 bin TL ile 500 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Empire İncek projesinde yüzde 70 peşinat ödemesinde kalan ödeme taksitli olarak ödenebiliyor. Göl manzaralı projede yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, kuaför, market, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Adres: Ege Mah. 800/1 Sk. No : 4/1 Ege Rezidans Mamak,Ankara 


Web: https://empireincek.com/

Tel: 0312 392 10 70

Gülcihan...