25 / 04 / 2024

Özpehlivanoğlu Yapı adres

Özpehlivanoğlu Yapı adres

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ainur Karımova tarafından kuruldu.

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tevfik Bereket tarafından kuruldu. 

Özpehlivanoğlu Yapı adres Haberi

Özpehlivanoğlu Yapı adres

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...