25 / 04 / 2024

öztürk holding ceosu Yusuf Öztürk

öztürk holding ceosu Yusuf Öztürk

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Öztürk Holding'ten Maldivler'e 5 bin konut!

Merkezi Dubai'de yer alan Öztürk Holding, Maldivler'de 800 milyon dolara yeniden inşa edilecek İbrahim Nasr Havalimanı ile 5 bin konutluk bir projeye başladıklarını ifade ediyor.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Öztürkler Holding Göcek'te otel inşa edecek!

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

öztürk holding ceosu Yusuf Öztürk Haberi

öztürk holding ceosu Yusuf Öztürk

Yusuf Öztürk kimdir?

Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk, En Büyük 250 Müteahhit listesine girdi. Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa’da doğdu, aslen Amasyalıdır. 


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995’te mezun olan Öztürk, 1989’da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding’i kurdu. 


Yusuf Öztürk, Dutinvest International Group of Company olarak hissedarı ve kurucusu olduğu Londra merkezli finans şirketinin de 2005’ten bu yana yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. 


2004-2006 arasında merkezi Londra’da olan Dünya ve Türk İşadamları Birliği Türkiye başkanlığını yapan Yusuf Öztürk’ün Türkiye’de de sivil toplum örgütlerinde fahri başkanlıkları ve üyelikleri var.


İletişim bilgileri:

ÖZTÜRK HOLDİNG

Koza Plaza B Blok Kat:28 104-6 / 34235 Esenler İSTANBUL

+90 850 800 8875 – TURK

+90 212 522 80 85 Fax

E-Posta:...