25 / 04 / 2024

Öztürk Şirketler Grubu bodrumda villa projesine mi başlayacak

Öztürk Şirketler Grubu bodrumda villa projesine mi başlayacak

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Belek Sun Zeynep Otel yıkılacak mı?

Öztürk Şirketler Grubu, geçen yıl Belek'teki Sun Zeynep Otel'i 75 milyon Euro'ya satın almıştı. Fikret öztürk, satın aldıkları oteli yıkıp yeni bir otel yapacaklarını söylemişti. Öztürk bu karardan vazgeçtiklerini açıkladı.

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Avrasya GYO, Galip Öztürk'ün hisse devri için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, şirketin imtiyazlı pay sahibi olan Galip Öztürk'ün hukuki durumundan dolayı söz konusu A Grubu İmtiyazlı hisselerin devrine ilişkin SPK'dan izin istediğini KAP'a bildirdi.

Opet’in veliahtı Ali Şafak Öztürk inşaatçı oldu!

Opet markasıyla bilinen 11 milyar dolarlık Öztürk Grubu’nun veliahtlarından Ali Şafak Öztürk, OP Grup markasıyla Ankara’ya ilk proje olarak 130 milyon liralık ofis kulesi yapıyor.

Nurten ve Fikret Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu...

Fikret ve Nurten Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Fikret ve Nurten Öztürk: Turizmi çok sevdik!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak.

Alemdar Öztürk, Ceyhan Kültür Merkezi'ni yerinde denetledi!

Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve henüz tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün girişimleri ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destekleri ile büyük bir hızla tamamlanıyor...

1 Şirketler Grubu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

1 Şirketler Grubu Yapı Anonim Şirketi, Abdullah Alkan, Fatih Koca, Ali Gürbüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Haziran'da Esenyurt, Mirel İşmerkezi'nde kuruldu.

Öztürk Şirketler Grubu bodrumda villa projesine mi başlayacak Haberi

Öztürk Şirketler Grubu bodrumda villa projesine mi başlayacak

Opet'in kurucusu Öztürk Ailesi, turizmde de emin adımlarla ilerliyor. Ailenin sahibi olduğu Öztürk Şirketler Grubu, turizmde iki yıl önce faaliyete geçirdiği Regnum Carya ile birlikte Belek'te iki tesisi de satın alarak bünyesine ekledi. Regnum markası ile turizm alanında markalaşma hedefi koyan Öztürk Şirketler Grubu'nun sektördeki yatırımları, iki yılda 300 milyon doları buldu. 


"REGNUM'LA BÜYÜYECEĞİZ" 

Grubun turizm alanındaki faaliyetlerinden öztürk Ailesi'nin ikinci kuşak temsilcilerinden Ali Şafak Öztürk sorumlu. Kendisi ile yeni projelerini ve turizm sektörünün gündem maddelerini değerlendiren bir görüşme yaptık. Turizmde Regnum markası ile büyüyeceklerini belirten Ali Şafak Öztürk, "Turizmin önemli yatırımcılarından olacağız. Gaip olarak stratejimiz, bulunduğumuz sektörlerde en iyisini yapmak. Turizmde de çıtayı yüksek kalite olarak koyduk" diyor. 


Öztürk Şirketler Grubu, önemli yatırımcılarından olduğu Belek'in ardından Bodrum'da da iddialı yatınmlara soyundu....