23 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat nerede

Özyurtlar İnşaat nerede

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor.

Özyurtlar İnşaat’tan yıl sonunda teslim edeceği dört proje için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat’tan yıl sonunda teslim edeceği dört proje için özel kampanya. Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için özel avantajlar içeren bir kampanya düzenledi.

Özyurtlar İnşaat basın toplantısı düzenliyor!

“N” markalı projelerle 23 yılda 7 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat 10 Eylül'de saat 10.00'da Çırağan Palace Kempinski'de bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantıda N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projeleri tanıtılıp genel bir değerlendirme

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Özyurtlar İnşaat NLogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın 200 milyon lira yatırım değeri ile Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu NLogo İstanbul projesinde "komşunu getir 2 taksiti sildir" sloganıyla duyurulan cazip kampanya devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat yeni projesini nerede yapacak?

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor.

Özyurtlar İnşaat nerede Haberi

Özyurtlar İnşaat nerede

Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites'in yapımını Aralık ayı sonuna kadar tamamlayacak olan kuruluş, yeni projelerle büyümesini sürdürecek.


Özyurtlar İnşaat Bir taraftan yeni projeler satışa sunmaya hazırlanan kuruluş, diğer taraftan da mevcut projelerini tamamlayıp sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.




Bu yıl sonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sonbaharda yeni projelerimizin satışına başlayacağız. Bugüne kadar toplam 15 bin konutluk 18 proje yaptık. Bu projelerimizde 40 bin kişi oturuyor. Sonbaharda yeni projelerle konut alıcısının karşısına çıkacağız” dedi.




Teslime hazırlandıkları projeler hakkında bilgi veren Özyurt: “İlk etabını geçtiğimiz yıl teslim ettiğimiz Nşehir projemizin ikinci etabını da bu yıl sonunda teslim edeceğiz. Esenyurt'ta yükselen Nşehir II. Etap...