19 / 04 / 2024

Özyurtlar Ncity adres

Özyurtlar Ncity adres

Banka kredisi kullanılabilen Özyurtlart İnşaat Ncity projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 89 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Ncity ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Özyurtlar Bahaş Esenyurt adres bilgileri!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş. Esenyurt'ta yeni konut projesine başlıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt Projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor..

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alıyor. 98 adet daireden oluşan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinin teslimine başlıyor!

Özyurtlar İnşaat' ın Esenyurt'ta konumlandırdığı 4 projesinde teslim furyası başlıyor. NCity, NMerkez, NTown ve NŞehir projelerinde teslimler yeni yılın ilk aylarında yapılacak. 4 projede tapular hazır.

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown 'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinde yaşam 2015'te başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört proje, büyük fırsat sunuyor..

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Özyurtlar Ncity adres Haberi

Özyurtlar Ncity adres

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncity projesi 4 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü Esenyurt'da konumlandırılan Ncity projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Ncity ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerin bulunduğu Beylikdüzü Ncity Evlerinde yer alan bloklar 15 katlı olarak inşa ediliyor. Özyurtlar İnşaat Ncity fiyatları kapsamında konutlar minimum 89 bin TL'den başlıyor.


Ncity ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projede bulunan konutların alanlarından bahsedelim. Beylikdüzü Ncity Evlerinde 1 oda 1 salon daireler 70 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 82-112 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler 140 metrekare alana sahip.


Ncity ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı cevabı veriliyor. Özyurtlar İnşaat...