26 / 04 / 2024

P Gayrimenkul beşiktaş

P Gayrimenkul beşiktaş

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

P Gayrimenkul beşiktaş Haberi

P Gayrimenkul beşiktaş

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; gayrımenkul alanında yatırım danışmanlığı hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi,...