19 / 04 / 2024

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 44 milyon 266 bin 917 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar ortaklığında kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Bu haberi okumadan gayrimenkul yatırımı yapmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için iki seçenek bulunuyor. Biri evi direk satın almak diğeri ise arsa satın alıp üzerine ev inşa ettirmek. Peki, hangi yatırım daha doğru tercih? İşte detaylar...

Beyzi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!    

Beyzi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gündoğdu ve Mehmet Teyfur tarafından kuruldu.

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ekinci Işkın ve Neslihan Balkan ortaklığında kuruldu. 

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

Paydabir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paydabir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Melih Küçükçalık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 14 milyon 469 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

DK Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

DK Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi, Davut Kastoryano Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dalya Kastoryano Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; gayrımenkul alanında yatırım danışmanlığı hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi,...