20 / 04 / 2024

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Başakşehir Kayabaşı'nda yer alıyor...

Bakan Bolat'ın; otomotiv, emlak ve kiralardaki yüzde 20-25 düşüş açıklamasına vatandaştan yorum yağmuru!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş gerçekleştiğini açıkladı. Peki piyasalara nasıl yansıdı? Bakın vatandaş konuyla ilgili ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Taş tarafından kuruldu.

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Uçar tarafından kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Baoulharouf Otomotiv Emlak Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Baoulharouf Otomotiv Emlak Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hamıda Toufık Boulharouf tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Cemil Çümen 2011 yılında Erdoğan Bozkurthanoğlu ile birlikte Opra Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuştu.


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Başakşehir Kayabaşı'nda kuruldu.


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde...