27 / 04 / 2024

Panora AVM kirası

Panora AVM kirası

Panora GYO'nun portföyündeki Panora AVM'nin 2020 yılı yüzde 100 doluluk oranı dikkate alınarak yapılan hesaplama ile yıllık kira ekspertiz değeri 89 milyon 604 bin TL + KDV olarak tespit edildi.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Panora AVM'nin değeri ne kadar?

Panora GYO tarafından Panora AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Panora AVM'nin  değeri ne kadar oldu? 

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında!

Panora GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereği yapılan açıklamada Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında kaldığı belirtildi.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Panora AVM'nin kira ekspertiz değeri 89.6 milyon TL!

Panora GYO'nun portföyündeki Panora AVM'nin 2020 yılı yüzde 100 doluluk oranı dikkate alınarak yapılan hesaplama ile yıllık kira ekspertiz değeri 89 milyon 604 bin TL + KDV olarak tespit edildi.

Panora GYO'nun yüzde 2'sini aşmayan kiralama işlemleri!

Panora GYO'nun aktifinde kayıtlı Panora AVM'nin 2020 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2'sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Panora AVM 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

Perakendecinin çıkışı: Ciro kirası ve stopaj sıfırlansın!

Devlet destekleri ve yedek akçelerle Kovid-19'da ilk dalgayı atlatan perakende sektörü, ikinci dalga için yeni resmi düzenleme istiyor. BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, “Cadde mağazalarında en az yüzde 50 kira indirimi, AVM'lerde ise ciro kirasına geçilmeli" dedi.

Panora AVM kirası Haberi

Panora AVM kirası

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereğince açıklama yaptı. 

Panora GYO'nun portföyünde bulunan tek ve temel gelir kaynağı gayrimenkulü Panora Alışveriş Merkezi'nin 2019 yılı Aralık ayında, A Artıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunda 2020 yılı yüzde 100 doluluk oranı dikkate alınarak yapılan hesaplama ile yıllık kira ekspertiz değeri 89 milyon 604 bin TL + KDV olarak tespit edildi. Panora AVM'nin 2020 yılı ortalama doluluk oranının yüzde 95 seviyelerinde gerçekleştiği dikkate alındığında, değerleme raporu ile belirlenen yıllık kira ekspertiz değerinin yaklaşık 85 milyon TL + KDV tutarında gerçekleşmesi beklendi. 2020 yılı hesap dönemi kira bedellerinin tahsilatına ilişkin yapılan açıklamalar çerçevesinde, bu dönemde gerçekleşen  KDV hariç kira tahsilatımız...