28 / 03 / 2024

Panora GYO kap

Panora GYO kap

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 aylık faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi.

Panora GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor.

Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı.

Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Panora GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkine özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Panora GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO esas sözleşmesini yayınladı..

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Panora GYO 2023'ün ilk 9 ayında 231.09 milyon hasılat elde etti!

Panora GYO'nun yayımladığı faaliyet raporuna göre, şirket, 2023'ün ilk 9 ayında 231,099 milyon TL hasılat elde etti. İşte ayrıntılar...

Panora GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı!

Panora GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Panora GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Panora GYO'dan 2021'de 62.2 milyon TL'lik hasılat!

Panora GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 31 Aralık 2021'de sona eren hesap döneminde 62 milyon 182 bin 163 TL hasılat elde etti. 

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Panora GYO'nun 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 faaliyet dönemindeki hasılatı 39 milyon 256 bin 837 TL olarak açıklandı. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO kap Haberi

Panora GYO kap

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 6 aylık faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.


Bağımsız Denetim Görüşü;
Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Kurulu'na

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ("Şirket") ve bağlı ortaklığının (hep birlikte "Grup" olarak anılacaktır) 30 Haziran 2018 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem özet konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığının sınırlı denetimini yapmakla görevlendirilmiş bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu Şirket yönetiminin sorumluluğundadır. Sınırlı denetim yapan kuruluş olarak üzerimize düşen sorumluluk, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ve 16 Ağustos 2018 tarihli sınırlı denetim raporuna konu olan ara dönem özet finansal tablolar ve açıklayıcı...