28 / 03 / 2024

Panorama Harita İnşaat Kimin

Panorama Harita İnşaat Kimin

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Çiftçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Esenmap Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenmap Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keskin tarafından kuruldu.

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özcan tarafından kuruldu.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Serkan Alkan tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Panorama Harita İnşaat Kimin Haberi

Panorama Harita İnşaat Kimin


Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Soner Çiftçi tarafından kuruldu. 


Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;  Merkez Mah.Topatan Cd. N.3/1...