19 / 04 / 2024

park bahçeler onarım ihalesi

park bahçeler onarım ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini 8 Ekim'de yapacak.

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Adapazarı Temalı Park'ta çalışmalar sürüyor!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şeker mahallesinde yapılan Temalı Parkı inceledi.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Arnavutköy Karaburun Parkı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması tamamlandı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş oldu.

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

Kahramanmaraş Dondurma Parkı'nda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen 6 bin 500 metrekarelik park çalışmasında sona gelindi.

Kahramanmaraş'a dondurma parkı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yapılan 6 bin 500 metrekarelik park çalışmalarında Maraş Dondurması’nın oluşum süreci anlatılıyor

Eskişehir'de peyzaj düzenlemeleri kente estetik kazandırıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

park bahçeler onarım ihalesi Haberi

park bahçeler onarım ihalesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini yapacak. 


İhale; 8 Ekim saat 10.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde açık ihale ile yapılacak. İş 36 ayda tamamlanacak. 


İHALE İLANI:


İhale Konusu: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk Sınırları İçerisindeki Park Ve Bahçeler, Mezarlıklar, Tarihi Yerler, Ören Yerleri Ve Asansör İle İBB Bünyesindeki Birimlerin Aydınlatma Ve Enerji Tesislerinin Bakım-Onarımı Ve İşletilmesi İşi hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2014/101172

İhale Tarih ve Saati: 08/10/2014 10:30

İlgili Müdürlük/Birim Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü

İlgili Adres: 19 Mayıs Mah. Aytekin Kotil Cad. Cevahir İş Merkezi No:8 Şişli/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2123126363

İlgili Faks: 2123802240

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir...