23 / 04 / 2024

Park Mozaik teslim

Park Mozaik teslim

Park Mozaik'te yaşam yeni yıl partisi ile başladı. TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Konutları Yaşamkent ödemeler!

Park Mozaik Konutları Yaşamkent projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor. 885 konutluk Park Mozaik Konutları'nda fiyatlar 680 bin liradan başlıyor...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Yaşamkent Park Mozaik Konutları ödeme planı!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Konutları projesinde ev fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Park Mozaik Konutları projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi!

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirtiliyor. Ankara Yaşamkent'te yer alan Park Mozaik Konutları'nda 2+1'lerin fiyatları 604 bin liradan başlıyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Yaşamkent Evleri 'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi!

74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Park Mozaik Yaşamkent Evleri Çankaya'da yükseliyor. Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi!

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 kule ve 10 blok şeklinde yükseliyor.

Park Mozaik teslim Haberi

Park Mozaik teslim

TEPE İnşaat ve MESA Mesken, Ankara Yaşamkent’te hayata geçirdiği ortak projeleri Park MOZAİK’i tercih eden aileleri yeni yıl partisinde buluşturdu. Park MOZAİK satış ofisinde düzenlenen partiye katılanlar bir yandan gelecekteki komşularıyla tanışma fırsatı bulurken bir yandan da projenin geldiği son aşama ile ilgili bilgi aldılar. 

TEPE İnşaat ve MESA Holding’in üst düzey yöneticileri ve proje çalışanları da yeni yıl kokteyli davetlileri arasındaydı. 

MESA Mesken Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Başkanı Can Aynagöz, Türkiye’de inşaat sektörünün iki dev firmasının ortaya koyduğu Park MOZAİK’e duydukları güvenden dolayı projenin gelecekteki sakinlerine teşekkür etti. Aynagöz, “MESA, Ankara Eskişehir Yolu’nda çağdaş site yaşamını tanıştıran ve bölgeye adeta damgasını vurmuş bir firmadır. Uzun bir aradan sonra bu bölgeye dönüşümüzü Park MOZAİK ile gerçekleştiriyoruz. Projemizin, güvenliği, sosyal...