26 / 04 / 2024

Park Oran iletişm bilgileri

Park Oran iletişm bilgileri

Ankara'nın en prestijli yaşam alanı Park Oran'ın hemen yanında yer alan ve Başkent'in ileri gelen fırmalarını ağırlayan Park Oran Ofis projesinde çalışma hayatı başladı.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Park 1001 iletişim bilgileri!

Cathay Group tarafından inşa edilecek olan proje toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında yükselecek. Park 1001 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Park Rezidans iletişim!

Dairelerin 11 katlı iki blok tasarlandığı projede 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim yer alıyor. Bahçeşehir Park Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Eval Park Evleri ulaşım bilgileri!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanacağı projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Eval Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında 3. Havalimanı'na yakın yerde yükselecek.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim!

Toplam 1140 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

Marina Ankara Oran iletişim!

Marina Ankara Oran iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgileri!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0 352 222 01 32 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.

Karabağlar Rüya Park Evleri iletişim!

Sümen İnşaat tarafından hayata geçirilen Karabağlar Rüya Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Karabağlar Rüya Park Evleri iletişim bilgileri...

Flora Park Residence iletişim bilgileri!

5 blok şeklinde yükselen Flora Park Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. Proje 12 bin metrekarede alanda yer alıyor. İşte Flora Park Residence iletişim bilgileri...

Küre Dağları Milli Parkı engellilerin kullanımına uygun hale getiriliyor!

Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü’nün finansmanını yaptığı “Engelli Dostu Milli Park Projesi” ile Küre Dağları Milli Parkı engellilerin kullanımına uygun hale getiriliyor.

Yıldız Park Konutları iletişim bilgileri!

Kalite Grup imzasıyla yükselen Yıldız Park Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İşte Yıldız Park Konutları iletişim bilgileri detayları...

Park Oran iletişm bilgileri Haberi

Park Oran iletişm bilgileri


Ankara'nın en prestijli yaşam alanı Park Oran'ın hemen yanında yer alan ve Başkent'in ileri gelen firmalarını ağırlayan Park Oran Ofis'te, çalışma hayatı başladı. Önde gelen enerji, medikal, inşaat ve tekstil firmaları iş adresi olarak ODTÜ Ormanı ve Eymir Cölü'nün hemen yam başında yer alan ParkOran Ofis'i seçti. MESA ve Aktürk İnşaat'm ortak imzasını taşıyan ParkOran Ofis, kent merkezinde olmasına karşın, doğayla iç içe iş hayatına seçkin olanaklar sunuyor. Toplam 146 bin metrekarelik bir alanda kurulu Park Oran projesinde yer alan Park Oran Ofis, 22 katlı tek bloktan oluşuyor. Park Oran Ofis'te; büyüklükleri 114 ile 285 metrekare arasında değişen 60 adet ofis ve 76 ila 544 metrekareye kadar farklı alanlara sahip 12 mağaza bulunuyor. 



Telefon: 0312 490 81 81

Web adresi: