26 / 04 / 2024

paşador evleri

paşador evleri

181 adet konutun yanısıra 50 adet ticari birimin yer aldığı Paşadora Bayrampaşa projesinde minimum fiyat 226 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Sivas Hobbit Evleri'nin iki örneğinde çalışmalar tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan ve ulusal medyada “Hobbit Evleri” olarak geniş yankı bulan Yamaçevler’in iki örneğinde çalışmalar tamamlandı.

Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sivas Hobbit Yamaç Evleri yoğun ilgi görüyor!

Sivas Belediyesi, dünya çapında gişe rekoru kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerdeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanına yamaç evleri yaptı.

2004 yılında NP12 Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Konut'un Altunizade'de, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük bir koruda inşa ettiği, eşit büyüklükte inşa edilen konutlardan meydana gelen, NP12 Evleri satışa sunulmuş.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim!

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatları!

İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Finia Paşapark Evleri Pendik projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri adres!

İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Pendik Finia Paşapark Evleri adres bilgileri...

Finia Paşapark Evleri satış fiyatları!

Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Finia Paşapark Evleri satış fiyatları...

Finia Paşapark Evleri Pendik satılık daire!

İçinde sauna, hobi alanları, fitness center, seyir alanları ve yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu Finia Paşapark Evleri Pendik satılık daire fiyatları...

paşador evleri Haberi

paşador evleri

Konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde tasarlandığı Pashador projesi, Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa'da yükselen proje, Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ediliyor.


181 konutun yer aldığı Paşador Bayrampaşa projesinde 50 adet ticari birim yer alıyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 399 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Paşador Bayrampaşa ödeme planına göre;

-Yüzde 50 peşinatın ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim yapılıyor.

-Yüzde 30 peşinat ödenmesi durumunda yüzde 3 indirim yapılıyor.

-Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.

-Projede maksimum 12 ay vade yapılıyor.


Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Paşador Bayrampaşa projesi, metroya ve metrobüse yakın konumda yer alıyor.


Paşador Bayramapaşa fiyat listesi;

70,39 metrekare ile 76,34 metrekare 1+1 daireler 226 bin TL ile 273 bin TL,

94,37 metrekare ile 143,75 metrekare 2+1...