18 / 04 / 2024

pegasus prag seferleri

pegasus prag seferleri

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus İstanbul Sabiha Gökçen - Prag seferleri 19 Haziran' da başlıyor.

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Pegasus seyahat kampanyası ile uçak bileti fiyatlarında büyük indirimler yaparak seyahat severleri sevindirdi. Yapılan açıklamada, sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti satın alabileceğiniz belirtilirken, kampanya son tarihi olarak 16 Nisan verildi. Bu kampanya kapsamında sadece 20 TL ödeyerek seya

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Pegasus'tan yeni yılın ilk sürprizi! Yurt dışına yüzde 40 indirim...

Pegasus'tan yurt dışına vergiler hariç  yüzde 40 indirim fırsatı! İşte detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Hazırlayın valizleri tatil başlıyor! Pegasus’tan büyük kampanya: Yurt dışına 1€+vergilerle uçak bileti!

Bu fırsatla seyahat etmeyen kalmasın! Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Hem de sadece 1 euro artı vergilerle! Kampanyadan yararlanmak için acele et. 17 Ağustos’ta bitiyor!

pegasus prag seferleri Haberi

pegasus prag seferleri

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 19.06.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Prag tarifeli seferlerine, 21.06.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Cenevre tarifeli seferlerine...