29 / 03 / 2024

Peker GYO yönetim kurulu üyeleri

Peker GYO yönetim kurulu üyeleri

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Peker GYO yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olarak seçilmesinin 2017 yılı dönem sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olağan genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...

Mistral GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Mistral GYO yönetim kurulu komitelerini belirledi. İşte o üyeler...

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Ata GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşte Ata GYO'nun yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nun 9 Haziran 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

Peker GYO yönetim kurulu üyeleri Haberi

Peker GYO yönetim kurulu üyeleri

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), genel kurul işlemlerine ilişkin açıklamada bulundu. 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyelerine ilave olarak Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Avukat Alper Saha, 2005'te ASH Hukuk Bürosunu kurdu. ASH Hukuk bürosu, Bankacılık Finansmanı, Sermaye piyasaları, Yarışma, Kurumsal Ticari, Türevler, IP ve Veri Koruma, Birleşme ve Devralmalar, Proje Finansmanı, İdari Hukuk, Tartışmalı Karar, İş, İcra - Tahsilat, Soruşturmalar ve Beyaz Yaka Suçları, Özelleştirme, KÖİ ve Devlet Sözleşmeleri, Emlak, Yeniden Yapılandırma ve iflas, vergi alanlarındak davalarla ilgileniyor. 

Prof. Dr. Celal Zaim Çil ise Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü 1982 yılında üstün başarılı öğrenci...