23 / 04 / 2024

pektaş

pektaş

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürü Özcan Pektaş, konut kredilerinin yeniden yapılandırılmasında, 'piyasa şartlarının' belirleyici olacağını bildirdi.

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.

Nyla Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nyla Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Saim Pektaş ve Saim Yuşa Pektaş ortaklığında kuruldu.

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hacı Pektaş tarafından kuruldu.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Orz İnşaat Kimya Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orz İnşaat Kimya Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Pektaş tarafından kuruldu.

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Sayar ve Selin Pektaş ortaklığında kuruldu.

Pekka İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pekka İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Pektaş tarafından kuruldu.

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Velihan Pektaş tarafından kuruldu. 

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

Keçiören Ova Kule fiyatları!

Keçiören Ova Kule fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 4 Kasım'da satışa sunulacak olan Ova Kule projesi İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi imzası taşıyor...

Ova Kule Ankara fiyat 2017!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi tarafından hayata geçirilen Ova Kule projesi 26 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Yarın satışa çıkacak olan Ankara Ova Kule'de lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.  

pektaş Haberi

pektaş

 

 

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Pektaş, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından 29 Eylülde çıkarılan "Konut Finansmanı Kapsamındaki Kredilerin Yeniden Finansmanına İlişkin Usul ve Esaslar' Hakkındaki Yönetmelikle, konut kredilerinin yeniden yapılandırılmasına imkan tanındığını hatırlattı.

Pektaş bu arada, 2003 yılında yüzde 3,75 düzeyinde olan konut kredileri faizinin şu an yüzde 1,25 ile 1,30'a gerilediğini bildirdi.

Konut kredisi faizlerinde geçen sürede önemli gerileme yaşandığına işaret eden Pektaş, kredi faizlerinin 4 yıllık süreç içerisinde kademeli olarak düştüğünü, vatandaşın da düşen kredi faizleri oranında başka bankalardan çektikleri düşük faizli kredilerle borçlarını kapatarak,...