19 / 04 / 2024

pendik 3 mahallenin imar planı ne kadar askıda kalacak

pendik 3 mahallenin imar planı ne kadar askıda kalacak

Batı, Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde daha önceden askıya çıkarılan imar planlarına yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değerlendirilerek dün itibariyle yeniden askıya çıkarıldı. İlan, 1 ay süreyle askıda kalacak.

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan 1.322 metrekarelik arsayı 3 taksitle satışa çıkardı. 

Kiler GYO'dan İller Bankası'nın Pendik arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

İstanbul Pendik'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan arsayı 3 milyon 604 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

PTT'den Pendik'te 71.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

PTT Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli 3 taşınmazı 71 milyon 900 bin TL'ye satıyor...

Pendik'te 71.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

PTT Genel Müdürlüğü, Pendik Esenyalı'da yer alan 3 adet arsayı 71 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde; sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim kampanyası bekliyor...

pendik 3 mahallenin imar planı ne kadar askıda kalacak Haberi

pendik 3 mahallenin imar planı ne kadar askıda kalacak

Pendik Belediyesi tarafından ilçeyi depreme dayanaklı ve daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları sonuç vermeye devam ediyor. 


Batı, Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde daha önceden askıya çıkarılan imar planlarına yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değerlendirilerek dün itibariyle yeniden askıya çıkarıldı. İlan, 1 ay süreyle askıda kalacak. 


12.02.2015 onay tarihli Batı Mahallesi Riskli Alanı İmar Planlarına ve 12.03.2015 onay tarihli Orta ve Dumlupınar Mahalleleri Riskli Alanı İmar Planlarına askı süresi içerisinde yapılan itirazlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değerlendirilerek dün(16.11.2015) itibari ile yeniden onaylandı. Söz konusu imar planları, yeni haliyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün itibariyle 1 ay (30 gün) süreyle askıya çıkarılarak ilan edildi. 


İmar çalışmaları sürüyor Orta ve Dumlupınar Mahalleleri Riskli İmar Planları doğrultusunda Emlak...