12 / 03 / 2025

pendik hükümet konağı projesi

pendik hükümet konağı projesi

Pendik Hükümet Konağı tamamlanarak hizmet vermeye başladı. ilk olarak Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü taşınırken, bir ay içinde diğer birimlerin de yerleşmesiyle kamu hizmetleri tek çatı altında toplanacak.

Pendik Hükümet Konağı hizmete giriyor!

Pendik Hükümet Konağı, binası kadar çevresiyle de göz kamaştıracak. İnşaatın her aşamasını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, büyük bir hız kazanan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı inşaat ihalesi 8 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan'da yapılacak...

Mersin Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek. 

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye edildi!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

pendik hükümet konağı projesi Haberi

pendik hükümet konağı projesi


Modern mimarisi ile dikkat çeken  Hükümet Konağı  tamamlanarak hizmet vermeye başladı. ilk olarak Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü taşınırken,  bir ay içinde diğer birimlerin de yerleşmesiyle kamu hizmetleri tek çatı altında toplanacak.


Kamu kurumlarını tek çatı altında toplayan Hükümet Konağı, Doğu Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı. İstanbul Valiliği İSMEP (Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Kapasitesinin Artırılması Projesi) kapsamında inşa edilen Hükümet Konağı’na ilk olarak Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü taşındı. Modern mimarisi ile dikkat çeken binanın bir bloğunda İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil ve Sosyal Hizmet Merkezi yer alacak. Yine diğer bölümlerin zemin katında Tapu Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı; 1. katta Nüfus Müdürlüğü, konferans salonu ve...