28 / 03 / 2024

Pendik Lens İstanbul satılık

Pendik Lens İstanbul satılık

Lens İstanbul'da tüm ödemelerde yüzde 2 indirim sağlanıyor. 1.162 daire ve ticari alanlardan oluşan projede teslimlere yıl sonunda başlanacak.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Pendik'te KDV'den muaf arsa fırsatı! İstanbul'dan arsa alacaklara Kasım müjdesi geldi! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan arsayı satıyor. Peki Pendik Dolayoba'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te konut imarlı arsa 2 taksitle satılıyor! İstanbul'dan arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik Yayalar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye resmen açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Pendik Dolayoba'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un o ilçesinde yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli'de yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Pendik Lens İstanbul satılık Haberi

Pendik Lens İstanbul satılık

Lens İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire dizayn edildi. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje 5 bloktan oluşuyor.

1.162 daire ve ticari alanlardan meydana gelen projede teslimler 2018 yılının sonunda gerçekleştirilecek. 

Lens İstanbul projesinde 1+1 daireler 66,08-103,86 metrekare, 2+1 daireler 112,01-150,53 metrekare, 3+1 dubleks daireler 177,81-209,98 metrekare, 4+1 dubleks daireler 288,53-359,47 metrekare büyüklüğünde inşa edildi. 

Lens İstanbul'da tüm ödemelerde yüzde 2 indirim!

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim, 2 bin 700 TL'den başlayan taksitlerle çok özel fiyatlar ve çok özel ödeme koşulları sağlanıyor.

33 bin metrekare arsa alanına sahip proje Metro, E-5 ve TEM otoyolu, havaalanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor. 


Tel: 444 2 456
Web: www.lensistanbul.com
Ezgi...