20 / 04 / 2024

Pendik Şeyhli Sanayi Bölgesi imar durumu

Pendik Şeyhli Sanayi Bölgesi imar durumu

İstanbul Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Pendik Şeyhli Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Şeyhli Mahallesi, 5548 ada, 10 parsel, 9045 ada, 9, 10 ve 11 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Pendik'te 2 taksitle sanayi imarlı arsa satılıyor! KDV'den muaf! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi'nde yer alan sanayi imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yüce tarafından açıldı.

Pendik Şeyhli Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7291 ada, 4 parselin bir kısmı ile kadastral park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Autoexper Otomotiv Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Autoexper Otomotiv Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdoğdu tarafından açıldı.

Pendik Şeyhli Sanayi Bölgesi imar durumu Haberi

Pendik Şeyhli Sanayi Bölgesi imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 24 Mayıs 2017 tarihinde askıdan indirildi.



İmar planı için...