19 / 04 / 2024

Pendikte tapu dağıtıldı

Pendikte tapu dağıtıldı

Pendik Belediyesinin sürdürdüğü programlı imar uygulamaları çerçevesinde geçtiğimiz 2014 yılında başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

Oppo A1 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Oppo A1 Pro akıllı telefonu tanıtıldı. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!

Mazda, Avrupa'daki SUV ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 2022 Mazda CX-60 Avrupa, Japonya ve Avustralya pazarları için tanıtıldı ve Avrupa'da satışa çıkmış durumda. Avrupa'da 47,390 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan aracın tüm özelliklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

Pendikte tapu dağıtıldı Haberi

Pendikte tapu dağıtıldı

Bu yılın ilk dokuz ayında bu rakama 1.028 tapu daha eklendi. Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünce yürütülen imar uygulamalarıyla ilçedeki yapılaşmalar bölge halkına yakışır bir nitelik kazanırken, vatandaşların tapu sorunu da çözülmeye devam ediyor.


Bu çerçevede başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı. 1.028 tapuyla birlikte 2014 yılından bu yana Çamçeşme. Doğu, Dumlupınar, Esenler, Fevzi Çakmak, Güllübağlar, Kavakpınar, Kurtköy, Orhangazi, Sapanbağlan, Sülüntepe, Şeyhli ve Yenişehir Mahallelerinde verilen tapu sayısı 17 bin 147'ye ulaştı.


Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Yaptığımız imar uygulamasında şehrin ve vatandaşlarımızın sorununu çözerken, kimsenin mağdur olmaması için daha uzun süren titiz bir çalışma yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik" dedi.


Yeni...