18 / 04 / 2024

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Semih Ulu tarafından 9 Mayıs'ta 3 milyon 847 bin 600 TL'lik sermaye ile kuruldu

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Jamal Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal H.M. Abu Abdoh tarafından kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karataş ve Tarıq Alı A Alqarni ortaklığıyla kuruldu. 

Nzr Tours Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Nzr Tours Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arda Neziroğulları tarafından kuruldu. 

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi kuruldu!

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi Kadır Çakırgöz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hind Tours Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hind Tours Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hınd Abı Talıb tarafından kuruldu.

Öger Tours, 2016 programına Seferihisar'ı ekledi!

Dünyanın en önemli turizm şirketlerinden biri olarak milyonlarca kişiye tatil imkanı sunan Öger Tours, 2016 programına İzmir’in ’cittaslow’ (sakin şehir) ünvanlı ilçesi Seferihisar ve mahallesi Sığacık’ı da ekledi

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi, Andrew Nathan Bailey, O'Mahony Ryn Matthew tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi, Tekkeci Sokak'ta kuruldu.

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Haberi

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Semih Ulu tarafından 9 Mayıs'ta 3 milyon 847 bin 600 TL'lik sermaye ile kuruldu. 

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu;Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla turizm faaliyetleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi, No:357 Hacı Mavuk İş Merkezi Kat:2...