20 / 04 / 2024

penthause daire ne demek

penthause daire ne demek

Tek bir odanın yaşam alanı olarak kullanıldığı stüdyo daire özelliklerine göre mutfaklar, Amerikan tarzı olarak tasarlanıyor. Mutfak ve oturma alanının aynı yerde bulunduğu stüdyo dairelerde, banyo kapısı ise bu odaya açılıyor....

İnsay Ondörtüç Pendik daire fiyatları ne kadar?

İnsay Yapı imzası taşıyan Ondörtüç Pendik projesi 241 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Peki İnsay Ondörtüç Pendik daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana gelen Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir Bornova'da konumlandırılan Coordinat Bornova projesi Mart 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Peki Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018'de tamamlanması planlanan Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. Peki Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alan 5.Levent projesi 4 bin konuttan meydana geliyor. Peki Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

penthause daire ne demek Haberi

penthause daire ne demek


Stüdyo daire özellikleri!


Stüdyo tipi daireler, tek kullanım hacimli hem yaşam mekanı hemde uyuma mekanının bir arada olduğu ve mutfağın da bu mekanlara dahil edildiği tasarımlara deniyor. Stüdyo daire özellikleri genelde 35 metrekareden başlar ve yukarıya doğru çıkar. Mutfak mekanıyla oturma mekanı hepsi bir arada olan proje çeşidine 1+0 yada stüdyo daire denir.


Tek bir odanın yaşam alanı olarak kullanıldığı stüdyo daire özelliklerine göre mutfaklar, Amerikan tarzı olarak tasarlanıyor. Mutfak ve oturma alanının aynı yerde bulunduğu stüdyo dairelerde, banyo kapısı ise bu odaya açılıyor. Stüdyo daireler, içinde tek bir odası olan dairelere deniyor. Genellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayan bekar kimselerin tercih ettiği stüdyo dairelerin büyüklükleri ise 35 metrekareden başlıyor.


Penthause nedir?


Penthauselara baktığımız zaman ise penthause'larda daha çok özellikle son dönemlerde binaların...