26 / 04 / 2024

Perakende sektörünün geleceği

Perakende sektörünün geleceği

Perakende sektörünün geleceği Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen webinar’da masaya yatırıldı.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Bakan Bolat: Müteahhitlik sektörünün BAE'deki iş hacmi 13 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk firmalarının Birleşik Arap Emirlikleri'nde  350 milyon doların üzerinde yatırım yaptığını belirtti. Ayrıca Bolat, müteahhitlik sektörünün BAE'de iş hacminin ise 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Perakende sektörünün geleceği Haberi

Perakende sektörünün geleceği

Türkiye’nin önde gelen varlık yönetimi firmaları arasında yer alan Esas Gayrimenkul, sektörün lider isimleriyle gerçekleştirdiği webinarlarda katılımcıları ile buluşmayı sürdürüyor.  3 Mart tarihinde gerçekleştirdiği oturumda; Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç ve UK High Street Task Force Yönetim Kurulu Üyesi - Portland Design Genel Müdürü İbrahim İbrahim “Hızla Değişen Perakende Sektöründe Kazanmak” konusunu ele aldı. 

Küresel ve ulusal pazarın masaya yatırıldığı oturumda, “perakende varlıklarını yeniden tasarlarken olması gereken dört yapıtaşı, perakendenin mimari değişimi, yeme-içme ve eğlence sektörünün geldiği son nokta” gibi başlıklar konuşultu. UK High Street Task Force Yönetim Kurulu Üyesi Ve Portland Design Genel Müdürü İbrahim İbrahim, küresel pazarda gayrimenkul sektörü, yüksek standartlı sokak ve caddelerin dönüşümü, mağazaların şehirlerdeki konumlandırma süreçleri ve yeni tüketici profili gibi perakende sektörünü yakından...