19 / 04 / 2024

Peron Kafe Gıda Tekstil adres

Peron Kafe Gıda Tekstil adres

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Sezai Doğan, Hayrullah Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti!

Ülkemiz bakliyat sektörünün lider firması Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti. Reis Gıda, 5 ile 8 Eylül tarihleri arasında, CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘İstanbul 21.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı....

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hudaynazarov, Gürer Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Sancaktepe, Samandıra, Agsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Peron Kafe Gıda Tekstil adres Haberi

Peron Kafe Gıda Tekstil adres

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.
Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.GIDA 1. Her çeşit restoran, pastane, çay bahçesi, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü alkollü ve az alkollü içki ve alkolsüz içecek, enerji içeceği, meyve suyu, sirke, üzüm suyu, her türlü mineral su, natürel su, her türlü sade ve gazlı, karışımlı içecek çeşitlerinin üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3. Her türlü...