28 / 03 / 2024

petrol arama ve işletme ruhsatı kararı 2015

petrol arama ve işletme ruhsatı kararı 2015

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, 2 ayrı firmaya beşer yıl süre ile toplam yedi adet petrol arama ruhsatı, ortak olan 3 firmaya ise sekiz yıl süreyle bir petrol işletme ruhsatı verdi.

Türkiye'ye petrol ihracatı için tarih verildi

Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani, Irak’tan Türkiye’ye petrol ihracatının yeniden yapılması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), petrol firmaları ve Türkiye ile anlaşma sağlanacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Benzine dev zam geldi! Fiyatlar tek tek pompaya yansıdı! 21 Ekim 2023 akaryakıt fiyatları...

Ortadoğu'da yaşanan gerilim petrol fiyatlarının artmasına neden oldu. Küresel petrol fiyatları ve Dolar/TL'de yaşanan dalgalı seyir akaryakıt üzerindeki etkilerine devam ediyor. Bu gelişmenin ardından benzine yeni zam haberi de geldi. 

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 14 Ekim 2023 son dakika akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Akaryakıtta rakamlar döviz kuru, petrol fiyatları ve vergilere yapılan zamlar doğrultusunda şekilleniyor. Peki bugün Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 

Petrol fiyatları yine yükselişte, 90 dolar sınırına ulaştı

Petrol fiyatları, yükselen jeopolitik gerilim sonrası petrol tedarikine ve arzına yönelik oluşabilecek sıkıntılarla yükselmeye devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika depremi! Yeni fiyatlar tek tek açıklandı! 

Yükselen dolar ve petrol, benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar 19 Ağustos 2023?

Üst üste bulunan rezervlerden sonra gözler bu bölgeye çevrildi! Kanadalı enerji devi Şırnak’ta petrol arayacak!

Trillion Energy petrol çıkarmak ve petrol alanlarını geliştirmek için Türkiye'ye geliyor. Kısa süre önce Gabar'da ardından Cudi Dağı'nda keşfedilen milyar dolar değerindeki petrol rezervlerinin ardından dikkatler Bestler Dereler, Feraşin ve Kato’ya çevrildi.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Akaryakıta zam geldi! Bayram gezmesine gidecekler cebini doldursun! Akaryakıta zam mı geldi? 27 Haziran fiyatları...

Benzin, motorin ve LPG fiyatları, Brent petrol fiyatları ve döviz kuru dalgalanmalarından etkilenmeye devam ediyor. Son zam dönemlerinde benzin ve motorine ek olarak LPG fiyatlarında da artış yaşandı. İşte 27 Haziran 2023 tarihli güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile F.E. Fatooohı Malko tarafından kuruldu.

petrol arama ve işletme ruhsatı kararı 2015 Haberi

petrol arama ve işletme ruhsatı kararı 2015

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, 2 ayrı firmaya beşer yıl süre ile toplam yedi adet petrol arama ruhsatı, ortak olan 3 firmaya ise sekiz yıl süreyle bir petrol işletme ruhsatı verdi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, 2 ayrı firmaya beşer yıl süre ile toplam yedi adet petrol arama ruhsatı, ortak olan 3 firmaya ise sekiz yıl süreyle bir petrol işletme ruhsatı verdi.


Genel Müdürlüğün petrol arama ve işletme ruhsatlarına ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.


" Petrol Hakkına Müteallik Karara" göre, Genel Müdürlük, Socar Turkey Enerji A.Ş. ve OPCPetrol Arama ve Üretim Ltd.’ye ise ruhsat sahasında taahhüt etmiş olduğu iş ve yatırım programı karşılığı yüzde 2 oranındaki yatırım teminatını 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi şartıyla, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adıyaman,...