19 / 04 / 2024

petrol fiyatları 14 mayıs 2022

petrol fiyatları 14 mayıs 2022

Petrol fiyatları hafta sonunda uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Petrol varil fiyatı bugün yükselmeye devam ediyor. Peki petrolün varili ne kadar? 14 Mayıs 2022 brent petrolde son dakika...

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Motorin fiyatları 40 liradan döndü! Dev indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? Sürücüler hemen bakın!

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, milyonlarca sürücünün beklediği müjdeyi de getirdi. Motorin fiyatları 40 liradan döndü. Peki indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Shell, PO 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

Petrol fiyatlarının seyri ne durumda? Petrol fiyatları bir ayda dibi gördü

Petrol rakamları, yaşanan az talep endişeleri ile zayıflarken, 84,08 dolara kadar geri gelerek bir ayın en düşük seviyesini geldi. Petrol fiyatlarının seyri ve haberin detayları...

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatları yine yükselişte, 90 dolar sınırına ulaştı

Petrol fiyatları, yükselen jeopolitik gerilim sonrası petrol tedarikine ve arzına yönelik oluşabilecek sıkıntılarla yükselmeye devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! Her gün kuruş kuruş artıyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları 14 Ağustos 2023

Benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bugün akaryakıt fiyatları kaç TL oldı 14 Ağustos 2023? 

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

petrol fiyatları 14 mayıs 2022 Haberi

petrol fiyatları 14 mayıs 2022

Petrol fiyatları yükselişine bugün de devam ediyor. Petrolün fiyatlarındaki yükselişte petrol arzında yaşanan belirsizlikler etkili oluyor.

PETROL NEDEN YÜKSELİYOR?

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap emirlikleri enerji bakanlarının küresel petrol talebinde toparlanma yaşandığında  bazı ücreti ülkelerin üretim kapasitelerindeki düşüşten kynaklı ihtiyacın karşılanmamasına yönelij açıklamalar piyasalarda arz endişesine neden oldu.

Peki petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatı kaç dolar? 14 Mayıs 2022 Brent petrolde son dakika...


 

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR 14 MAYIS 2022? SON DAKİKA PETROL FİYATI...

Petrolün varil fiyatı bugün uluslararası piyasalarda 111,45 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dün petrolün varil fiyatı 109,123 dolar seviyesinde işlem gördü. 

Petrolün varil fiyatı atak yaptı! Petrol fiyatları ne oldu? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol 13 Mayıs 2022

Petrol varil fiyatı...