24 / 04 / 2024

Petropoınt Kimya Sanayi nerede

Petropoınt Kimya Sanayi nerede

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshıd Hazratı ve Mahdı Ghıas ortaklığında kuruldu. 

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 319 bin 973 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yavit tarafından kuruldu.

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Adakanlı tarafından kuruldu.

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Petropoınt Kimya Sanayi nerede Haberi

Petropoınt Kimya Sanayi nerede

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshıd Hazratı ve Mahdı Ghıas ortaklığında kuruldu. 

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak. -Her türlü petrol rafineri ürünlerinin (polietilen ve alt türevi ürünlerin) yurt içi ve yurt dışı piyasalarda alım satımı -Petrol kimya sanayi ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili Faaliyetlerde bulunmak. -Petrol ve petrol ürünlerinin tüm çeşitlerinin kara yoluyla yurt içi ve yurt dışı nakliyelerini yapmak, filolar kurmak, kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret...