29 / 03 / 2024

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri 2014 geçici vergi beyannamesi

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri 2014 geçici vergi beyannamesi

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurumu'nun mevzuatına göre hazırlanmış olan ve 2014 yılının 4. çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Acay tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri 2014 geçici vergi beyannamesi Haberi

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri 2014 geçici vergi beyannamesi

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. 2014 yılı 4. dönem geçici veri beyannamesini, Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenleyerek yayınladı. Dosya için