19 / 04 / 2024

Piyalepaşa cami

Piyalepaşa cami

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Mimar Sinan tarafından 442 yıl önce inşa edilen Büyük Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan bostana inşa etmek istediği yeraltı otoparkına Koruma Kurulu'ndan durdurma kararı çıktı.

Piyalepaşa bostanı yıkılıyor mu?

İstanbul'da son tarihi cami bostanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark projesi için yıkılacak. Bostan, temeli geçen günlerde atılan 'zemin altı otopark' inşaatıyla yok olma riskiyle karşı karşıya.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Residence'de yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim edilecek?

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ev fiyatları!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı dahilinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Residence fiyat!

Piyalepaşa İstanbul Residence'ta metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde daireler 2018 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, avm, otel ve ofis şeklinde karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu'nda yükselen projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri teslim tarihi!

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirtiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa Evleri projesinde yüzde 35 peşinatla, 24 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Piyalepaşa İstanbul'de daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Piyalepaşa cami Haberi

Piyalepaşa cami

2 Numaralı Koruma Kurulu, Mimar Sinan tarafından 442 yıl önce inşa edilen Büyük Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş tarafından yeraltı otoparkı yapılacağı açıklanan bostan alanında kuyu ve havuz tespit etti. Kurul, bostandaki kalıntıların tarihi değeri tespit edilinceye kadar, bu alanda yürütülecek her türlü inşaai faaliyetin durdurulmasına karar verdi. Mimar Sinan'ın 1573'te inşa ettiği Beyoğlu'ndaki Piyalepaşa Cami önünde bulunan ve 16. Yüzyıl camilerine gelir kaynağı olan bostanların son örneklerinden biri olan Piyalepaşa Bostanı'nda eski bir kuyu ve havuz tespit edildi. Beyoğlu Kent Savunması üyesi avukat Eren Can, tarihi bostanın 'arkeolojik değeri olan alan' olarak tescil edilmesi talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurdu. Bostan arazisinde eski bir kuyu ve havuz tespit eden İstanbul 2...