29 / 03 / 2024

plansız alan yapı şartı

plansız alan yapı şartı

Plansız alanlarda yapı şartları nelerdir? İşte plansız alanlar ve belediye mücavir alan sınırları dışında planı bulunmayan köy ve mezraların yerleşik alanlarında uygulanacak esaslar bu haberde...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

plansız alan yapı şartı Haberi

plansız alan yapı şartı

Plansız alanlarda yapı şartları nelerdir?

Plansız alanlarda yapılaşma şartları; belediye mücavir alan sınırları dışında planı bulunmayan köy ve mezraların yerleşik alanlarında uygulanacak esaslar ve belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışındaki yerleşme alanı dışında kalan (İskân Dışı) alanlarda uygulanacak esaslar yapı şartları olmak üzere iki şekilde değerlendiriliyor.


Belediye Mücavir Alan Sınırları Dışında Planı Bulunmayan Köy ve Mezraların Yerleşik Alanlarında Uygulanacak Esaslar


Yapı Şartları

Madde 49 - Parsel büyüklükleri hakkındaki hükümlere uymayan parsellerde, uygun hale getirilmedikçe yeni yapı ve ilave yapı yapılmasına izin verilmez.


Madde 50- (Değişik:RG-2/9/1999-23804) İfraz edilmedikçe bir parsel üzerine köy nüfusuna kayıtlı ve köyde sürekli oturanlarca yapılacak konut, tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar ve bunların lüzumlu müştemilat binaları dışında birden fazla yapı yapılamaz. Ancak, bir yapıda birden fazla bağımsız bölüm yapılabilir.


Madde...