28 / 03 / 2024

Platform Merter adres

Platform Merter adres

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. Platform Merter fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Platform Merter ödeme planı!

Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres!

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alan Novu Öğrenci Yurdu, Eylül'de hizmete açılıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Platform Merter hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Platform Merter bayramda kaça kadar açık? Merter Platform bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Real Merter Güngören adres!

Güngören Real Merter adres olarak mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek. Proje satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Platform Merter adres Haberi

Platform Merter adres

Platform Merter İstanbul Avrupa Yakası Güngören ilçesi Merter bölgesinde konumlanıyor. Projede 23 bin metrekare kiralanabilir alan olarak ayrılıyor.


Platform Merter projesinde satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Platform Merter, Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 81 adet rezidans, 213 adet suit ve 34 adet teras ev yer alıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Platform Merter projesinde yüzde 25 peşinat verildiğinde, yüzde 15'i 12 ay sonra verilebiliyor. Ayrıca yüzde 15'i 24 ay sonra ve yüzde 15'i 36 ay sonra ödeniyor. Kalan tutar ise 60 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.  


Platform Merter projesinde 2+1'ler 146 metrekare, 3+1'ler 210...