27 / 04 / 2024

polis lojmanı şahinbey geneyik

polis lojmanı şahinbey geneyik

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Polis lojman ve sosyal konutları meclis gündeminde!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol TBMM toplantısında polis lojman ve sosyal konutlarını gündeme taşıdı..

Erzincan Otlukbeli'ne yeni polis lojmanı inşa edildi!

ERZİNCAN’ın Otlukbeli ilçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen 16 daireli polis lojmanları yakında hizmete girecek. Otlukbeli ilçesinde 2 Milyon TL’ye mal olacak polis lojmanlarının önümüzdeki aylar içinde tamamlanacağı bildirildi.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

İBB, Etiler Polis Okulu karşılığında Çatalca'da konut ve polis okulu yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak. Ek protokolle de neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman yapımını üstlenecek.

Etiler Polis Okulu kapatıldı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak..

Etiler polis okulu kapandı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak...

Bitlis'te polis lojmanının çatısında yangın çıktı!

Binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü....

Gaziantep Şahinbey Parkı tesisleri 5 yıllığına kiralanıyor: 840 bin liraya!

Şahinbey Belediye Başkanlığı Güneykent Mahallesi Şahinbey Parkı içinde yer alan tesisleri 5 yıllığına kiraya verecek. İhale 4 Eylül 2013 tarihinde saat 15:00' de gerçekleştirilecek...

polis lojmanı şahinbey geneyik Haberi

polis lojmanı şahinbey geneyik


Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik Köyü sınırları içerisinde proje yapacak. TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi için bakanlığa başvurmuştu. Bakanlıktan onay çıktı.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi 826 adet daire ve 1 adet ticaret merkezinden oluşuyor. Geneyik Polis Lojmanları projesi 72 bin 409 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje alanının  2 bin 300 metre güneydoğusunda Geneyik Köyü bulunuyor.


20 milyon TL proje bedeline sahip olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları, 11 katlı 21 blok olarak tasarlandı. Bodrum katlar hariç blokların her katında 4 daire olacak. 14 ayda tamamlanması hedeflenen Geneyik Polis Lojmanları'nda konutların oturuma açılması ile kış aylarında ısınma ve mutfak işleri için doğalgaz kullanılacak.



Gülcihan...